Ugens vurderinger

 Ny serie: ‘Ugens vurderinger’. Hver uge modtager vi forespørgsler fra brugere, der ønsker at vide, hvad deres ting er værd. I denne nye serie bringer vi et udpluk af brugernes spørgsmål og vores vurderinger af, hvad de potentielt kan få for deres ting.


 

 

Knabstrup kande

knabstrupvaseKære everclassic
Jeg er ejer af denne fine vase. Den er fra Knabstrup, ca. 43 cm og halv tung. Mener den kunne være designet af Johannes Hansen. Hvad er den værd?
————

Vurdering:

Tak for din mail. Det er virkelig en super smuk vase. Jeg har faktisk ikke set så stor en kande fra Knabstrup før. Den kunne sagtens være designet af Johannes Hansen, men det er desværre ikke noget jeg kan sige med sikkerhed. Johannes har dog haft sin gang på Knabstrup og har lavet noget der minder om. En vurdering ligger på 1.000-1.500 kroner.
Mange hilsner everclassic
 ————–
————–

Safaristole med patina

vurdering stole

Hej everclassic
Disse to  flotte safaristole ønsker jeg en vurdering på. Den ene mangler en nit i bunden til torvet. Dette bliver ordnet af en møbelpolster. Tror det er Børge Mogensen. Hvad er de værd?

Vurdering:
Hej og tak for din forespørgsel. Mange tror at de er designet af Børge Mogensen, men det er de ikke desværre. De er fra Aage Bruun & Søn. Det er et par super flotte safaristole og virkelig godt at du har et par. Et par er altid atraktivt og patinaen er perfekt. Jeg vil vurdere dem til ca. 6.000 kroner for begge stole.
Mange hilsner everclassic

Svend Skipper eller Wegner?vurdering skipper

Hej everclassic,
Jeg vil høre om i kan hjælpe mig med om denne stol er en Svend Skibber stol eller en Wegner? Og om den har noget værdi. Den mangler et ben og betrækket er slidt.
—————–
Vurdering:
Hej og tak for mail.  Det er en fin stol og det er helt sikkert en Svend Skipper og ikke en Wegner. Svend Skipper er blevet ret så efterspurgt de sidste par år og opnår gode priser. Dog ikke i samme liga som Wegners bamsestol. Værdien ligger nok på ca. 2.500-3.500 kroner med det defekte ben.
Mange hilsner everclassic

———

——– 


Hvad er det værd?

Har du indbo du ønsker at få vurderet, så beskriv og tag billeder af det du gerne vil have vurderet og send en mail til info@everclassiccom
En kommentar på “Ugens vurderinger”
  1. jok |

    det er en skipperstol.. men en fin stol som er populær..

Skriv en kommentar

Vent venligst...