Ugens vurderinger

Ny serie: ‘Ugens vurderinger’. Hver uge modtager vi forespørgsler fra brugere, der ønsker at vide, hvad deres ting er værd. I denne nye serie bringer vi et udpluk af brugernes spørgsmål og vores vurderinger af, hvad de potentielt kan få for deres ting.

——


Arne Bang skål

—–arne bang skål keramik

Kære EVERCLASSIC,

Jeg har arvet denne fine skål fra min bedstemor. Den er super flot, men
er ikke noget jeg ønsker at beholde. Hvad kan den indbringe ? 
I bunden står der AB og 122. Højden er 10 cm og omkreds er 22 cm.

——–

Vurdering:

Tak for din henvendelse. Det er en skål af Arne Bang. Du kan kende hans værker ved hans  signatur i bunden “AB”. 122 er nummeret på den model du er i besiddelse af. Arne Bang er særdeles efterspurgt og lige nu er priserne helt i top. Især den skål du har sendt til mig er populær. Jo større jo bedre. Derudover er glasuren vigtig for prisen. Din glasur er pæn, men ikke den som indbringer de bedste priser. En vurdering ligger på ca. 3.000 kroner.
Mange hilsner Rasmus, everclassic

————–

Sjældent barmøbel

—–

bar i palisander

Vurdering ønskes af EVERCLASSIC.

Denne Leif Alring bar i Rio palisander vil jeg gerne have en vurdering på. Hvad vurderer i den til?

—————

Vurdering:

Hej og tak for din mail. Det er virkelig en smuk og ret så sjælden bar du er i besiddelse af. Der er fuld af detaljer og finish er helt i top, hvilket er vigtige elementer ved en vurdering. Der er stor international efterspørgsel på den pågældende bar. En umiddelbar vurdering ligger på ca. 25.000 kroner. Den kunne godt overraske på en auktion.

Mange hilsner Rasmus, everclassic

—– 

Michael Andersen lampe
marianne starck lampe michael andersen —–

Kære EVERCLASSIC
Jeg ejer denne Marianne Starck lampe. Den er intakt og flot. Den virker som den skal. Den måler ca. 59 cm. Hvad er den værd?

——-
Vurdering:

Hej og tak for din forespørgsel. Fin lampe og størrelsen er sjælden. Stemplet i bunden viser at den er produceret af vores kendte keramiker Michael Andersen. Efterspørgslen er desværre ikke stor for tiden. Værdien ligger derfor på ca. 400-600 kroner.

Mange hilsner Rasmus, everclassic

——– 


Hvad er det værd?

Har du indbo du ønsker at få vurderet, så beskriv og tag billeder af det du gerne vil have vurderet og send en mail til info@everclassic.com
Skriv en kommentar

Vent venligst...