Ugens fund: Lise og Michael

lise_og_michael_nybyggerne

I denne uge har vi bedt Lise og Michael fra TV2-programmet Nybyggerne om at finde fem fund på EVERCLASSIC.COM. Læs med her og se hvilke fem ting de har valgt.

De sidste syv uger har man på TV2 kunne følge Nybyggernes kamp for at omdanne fire simple råhuse til deres drømmehjem. Udgangspunktet for parrene er alle det samme, men slutresultatet er vidt forskelligt og på EVERCLASSIC er vi særligt vilde med Lise og Michaels retrohjem.

Lise og Michael er det yngste par i Nybyggerne. De kommer fra Aalborg, hvor de bor i en mindre lejlighed, men drømmer om at flytte tættere på København.
Parret har en forkærlighed for 50’erne og mixer på fineste vis retro-elementer med deres ellers moderne indretning. Deres hjem er personligt og hyggeligt – det er super fedt.

Følg Lise og Michaels Nybyggereventyr på TV2 hver onsdag kl.20.00 eller kom med bag kulissen på parrets facebook- og instagramprofiler.

 

 

En kort begrundelse for valget af de fem fund:

Hvis vi i det blå hus i Nybyggerne fik mulighed for at skeje ud på EVERCLASSIC.COM, ville vi helt sikkert købe disse 5 lækre møbler m.m.

1. Denne stol kunne være så lækker ved vores spisebord. Vi elsker forskellige stole rundt om spisebordet. Arne Jacobsens Grand Prix stol er klart en af favoritterne herhjemme, den går vi tit og drømmer om. Det med at have forskellige stole giver et fedt, skævt udtryk og så kan vi have flere af vores yndlingsstole rundt om bordet. Hvorfor nøjes?

2. Denne Wegner skal sidde til bords med Arne. CH23 stolen er fantastisk pga. det flotte træ kombineret med papirsflet. Og så har den også den lækreste detalje i samlingen mellem ryg og stel.

3. Er dette ikke enhver mands drøm? Eames Lounge chair.
Hvis jeg, Michael, fik denne, ville jeg opholde mig i den 24-7. Jeg tror man sidder så godt i den! Den er så bastant, men samtidig så enkel – tommel op for den herfra.

4. Disse Jieldé lamper ville være ideelle som sengelamper. Vi er vilde med det rå udtryk, især hvis det bliver kombineret med noget varme. De står også højt på ønskelisten!

5. Lise har en forkærlighed for keramik og stentøj. Især hvis det har en smuk blå glasur (det er nok blevet en mindre besættelse efter Nybyggerne, da vi jo har det ‘Blå hus’). For tiden er en af Lises yndlingssamlinger vaser og denne vase er et super fint bud. Den er så flot i glasuren og ville matche så fint til vores andre vaser fra bl.a. West Germany og Søholm.

 

Se de flotte fund her
BESØG EVERCLASSIC.COM HER

Skriv en kommentar

Vent venligst...