Ugens fund: Kreavilla

kreavilla_ugens fund

I denne uge har vi bedt Christina fra bloggen Kreavilla om at finde fem fund på Everclassic.com. Læs med her og se hvilke fem ting hun har valgt.

Bloggen Kreavilla er fyldt med lækker inspiration til boligindretningen. Bag bloggen står Christina Sandersen.
Kreavilla startede som en bibeskæftigelse, hvor Christina på hobbybasis delte sin passion for godt design og interiør med sine læsere. Siden januar har Christina dog satset fuld tid på boliguniverset og er i øjeblikket ved at uddanne sig til indretningskonsulent og stylist – et forløb man kan følge på bloggen, hvor hun også gerne besvarer spørgsmål, der relaterer sig til uddannelsen.

Christina har en svaghed for upcoming designere og nye trends, hvilket afspejles på hendes blog. Hendes hjem er præget af et fint mix af nyt og gammelt og det er helt tydeligt, at Christina har sans for indretning.

Følg Christina på Kreavilla og Instagram (@kreavilla).

 

 

En kort begrundelse for valget af de fem fund:
En af udfordringerne ved at indrette et hjem er, at gøre det hyggeligt og personligt, så det afspejler netop dig. Man kan sagtens gå ud at købe en masse nye ting, men det er ikke altid nok til at give den rette følelse af hjem. Og det er netop her genbrug, retro, vintage eller hvad vi vælger at kalde det kommer ind i billedet.

Jeg har derfor fundet mine fem favoritter, som kan hjælpe til at give dit hjem mere varme og stemning.

1. Barvognen har virkelig fået en opblomstring de seneste par år og med rette syntes jeg, for den er både dekorativ og funktionel. Den kan selvfølgelig bruges til at have flasker og glas stående fremme, men den kunne også bruges til planter og vaser eller en samling af bøger og magasiner.
Det elegante udtryk og messingfarven, gør netop denne vogn speciel.

2. Jeg elsker vintage keramik, fordi glasuren og brændingstekniker giver en dybde og varme, som nyere keramik sjældent har. Og en gulvvase i stuen med et par grene er en rigtig god måde at tyvstarte med foråret.

3. Igen keramik, som jeg har en svaghed for. Selvom tekanden her selvfølgelig er bragt til verden for at opbevare te, så er den jo samtidig rigtig flot og dekorativ. Den kan sagtens stå fremme på en hylde og pynte, når den ikke er i brug.

4. Et lækkert gammelt vintage spejl, som jeg godt kunne forestille mig på et badeværelse. Sådan et spejl giver nemlig noget helt andet end et traditionelt badeværelsesspejl fra Bauhaus. Det medbringer en historie og varme, som kan ændre et helt rum.

5. Jeg har selv en Fog og Mørup pendel over spisebordet og jeg elsker den. Den har virkelig nogle rene flotte linier og så er den endda billigere end mange nyere lamper. Designet er også rigtig praktisk, da skærmens udformning gør, at man nærmeste ikke kan blive blændet. Så hvis du er på udkig efter en ny lampe, kan jeg varmt anbefale at gå efter en ældre model.

 

Se de flotte fund her
BESØG EVERCLASSIC.COM HER

Skriv en kommentar

Vent venligst...