Ugens fund: Katrine Martensen-Larsen

katrine martensen-larsen

I denne uge har vi bedt stylist og skribent Katrine Martensen-Larsen om at finde fem fund på Everclassic.com. Læs med her og se hvilke fem ting Katrine har valgt.

Katrine Martensen-Larsen er kendt fra programmet Skattejægerne på DR1, hvor hun finder lækre ting i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, som hun bruger til forskellige indretningsopgaver. Det er altid inspirerende at se, hvordan Katrine kan skabe indbydende og hyggelige rum ved hjælp af meget få virkemidler.

Katrine har gjort det til sin levevej at hjælpe folk med deres indretning og driver blandt andet firmaet KML Design.
Herudover står hun bag utallige boligreportager i både danske og internationale magasiner, og fungerer som designekspert hos Bo Bedre.

Sidst, men ikke mindst, har Katrine udviklet den såkaldte Moodboks, som er en værktøjskasse, der indeholder alt, hvad man skal bruge for at lave et moodboard og herved skabe en rød tråd i sin indretning. Læs mere om Moodboks her.

Katrines passion for design og indretning skinner igennem i alt, hvad hun laver. Du kan følge med i hendes arbejde her eller på Instagram (@katrinemartensenlarsen).

 

 

En kort begrundelse for valget af de fem fund:
Da jeg fik opgaven om at finde fem fund på Everclassic.com, satte jeg mig for at finde møbler til et kontormiljø – fordi jeg netop har et sådan projekt foran mig.

Jeg har taget udgangspunkt i et helt tomt rum – så jeg havde intet de fem ting skulle passe til på forhånd. Mit krav (til mig selv) var, at tingene skulle tale smukt sammen, klæde hinanden og da det jo kun er for sjov, var der ingen grund til at kigge på prisen.

1. Det første møbel jeg faldt over var Nanna Ditzels pragtfulde store skrivebord i teaktræ. Jeg er ikke specielt vild med de stole Ditzel har tegnet, men skrivebordet har længe været på min ønskeliste. Der er virkelig gods i det bord og de fire skuffer kan indeholde alt det man ikke har lyst til at have liggende fremme.

2. Skrivebordsstolen jeg har valgt hertil er egentlig slet ikke en skrivebordsstol, men en spisebordsstol med ryg i formspændt teak, som matcher bordet. En overdesignet og mere traditionel kontorstol havde taget magten fra bordet – så denne mere enkle stol passer mig fint. Den sælges i sæt af fire og de andre ville jeg kunne bruge andre steder i hjemmet. Stoffet på sædet er Hallingdal uld fra Kvadrat – meget enkelt og klassisk.

3. Jeg kan normalt godt lide sorte lamper, men jeg har valgt en beige Kaiser Idell til dette møblement, fordi jeg synes det er mere elegant og igen fordi jeg synes bordet skal have ro. Jeg kan godt lide kombination af de rå industrilamper til et fint bord.

4. På mit nye skrivebord skal stå en samling keramik. Denne tidlige Arne Bang vase er rigtig fin og farven spiller fint sammen med det polstrede stolesæde.

5. Prikken over i’et er Kehnet Nielsens maleri. Farverne er lige en kende for ”brændte” til mig, men jeg tror de vil vokse på mig og jeg er stor fan af Kehnet og har allerede et stort værk af ham – så ét mere ville passe mig rigtig fint. Varmen i billedet spiller fint sammen med gløden i teaktræet, så alt i alt kunne det blive et super smukt arbejdsrum.

Se de flotte fund her

BESØG EVERCLASSIC.COM HER

Skriv en kommentar

Vent venligst...