Ugens fund: EVERCLASSIC

 

ugens fund_everclassic

I anledning af at vi har fået nyt kontor på EVERCLASSIC, giver vi i denne uge vores bud på fem fund fra EVERCLASSIC.COM, som vi gerne ville indrette vores kontor med.

 

En kort begrundelse for valget af de fem fund:

1.  En god kontorstol er et must. Denne stol er af Arne Jacobsen og et ikon indenfor kategorien – den måtte meget gerne flytte ind hos os.

2. Jo Hammerborg, som har designet denne bordlampe, er et navn man skal holde øje med. Hammerborg arbejdede fra 1957-80 som chefdesigner hos virksomheden Fog og Mørup, hvor han skabte de fleste af sine lamper. Denne bordlampe er et klassisk eksempel på Hammerborgs stil med mixet af de forskellige materialer.

3. En reol er altid god at have. Vi ville bruge den til vores designbøger. Denne version er designet af Poul Cadovius, som også har skabt nogle superfine reolsystemer til væggen. Denne reol fra serien Abstracta er enkel og meget elegant, helt klassisk.

4. Dette skrivebord er stort og der er plads til både computer, papirer og en fin bordlampe. Bordet har nogle rigtig flotte detaljer i træet og samlingerne – man kan virkelig se, at det er godt håndværk.

5. Sidste fund er en papirkurv, der ikke gør meget væsen af sig, men som vil tilføre et touch af noget eksklusivt, da den er lavet i teaktræk.

 

Se de flotte fund her

BESØG EVERCLASSIC.COM HER

Skriv en kommentar

Vent venligst...