Ugens fund: Chalotte K. Kruse

Charlotte_collage

I denne uge har vi bedt blogger Chalotte K. Kruse om at finde fem fund på Everclassic.com. Læs med her og se hvilke fem ting Chalotte har valgt.

Chalotte K. Kruse er uddannet Designteknolog i Retail Design og Management på Via Design og læser nu en professionsbachelor i Retail Design samme sted. Chalotte har altid været fascineret af indretning og noget af det bedste hun ved er at style og indrette både hjemme hos sig selv og hos andre.

Ved siden af sine studier blogger Chalotte dagligt på Living by Chalotte K K, hvor hun primært skriver om bolig- og interiørtendenser samt deler gode tips og forslag til DIYs.

Tidligere i år fik Chalottes blog en 4. plads, da virksomheden Mikonomi uddelte awarden ‘Råd til mere indretning’.

Følg Chalotte på Facebook og Instagram.

En kort begrundelse for valget af de fem fund:

Jeg er vild med gode fund, specielt design. Derfor er det også altid designobjekterne, som jeg får øje på, både på loppemarkeder og på nettet. Derudover fanges mit øje af skønne “moderne” retro møbler.

1. I denne omgang har jeg fundet en smuk Thonet stol i smukt formspændt bøgetræ. Jeg har længe været fascineret af designstole og drømmer om at have en masse forskellige i mit fremtidige hjem.
2. Da julen er over os, har jeg kastet min kærlighed efter disse smukke julekugler fra Royal Copenhagen. De er virkelig fine og charmerende, og skulle helt sikkert hænge på et stort juletræ herhjemme, hvis vi havde plads til det.
3. Julen er jo gavernes tid, derfor ville denne smukke gyngehest af Kay Bojesen være perfekt til min nevø eller niece.
4. Christian Dell lamperne er mit fjerde fund. Jeg har længe ment, at de lamper er super fine, da de kombinerer smukt design med retrostilen. Derfor måtte jeg vælge dem. Derudover ville den cremefarvede lampe passe perfekt ind på mit kontor.
5. Det sidste fund er dette fine bakkebord. Bakkebordet passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor der både skal være plads til elegant indretning og sjov. Et bakkebord som dette er også en af de ting, som jeg har ønsket mig i længe.
Se de flotte fund her
Skriv en kommentar

Vent venligst...