Hjemme hos livsstils- og rejseblogger Allan Torp

Allan_Torp_papa_chair_Wegner_files

 

Æstetiker, globetrotter og stifter af Danmarks lækreste blog om interiør og boligindretning, Bungalow5. Allan Torp er vores næste gæst i serien af spændende mennesker med sans for design og holdning til boligindretning.

 

Hej Allan! Vil du kort fortælle hvem du er, og hvad du laver?

Jeg hedder Allan Torp og er stifter af bloggen Bungalow5, som opstod fordi jeg så et behov for en dansk boligblog, der finder sin inspiration i de stolte, danske designtraditioner.  Jeg har tidligere arbejdet med PR og kommunikation i modebranchen, men efterhånden tog min interesse for møbel-og designbranchen over. I dag lever jeg af bloggen Bungalow5.

Indlæggets lækre billeder er hentet fra Allans Instagram, som du kan se her. Tjek også Bungalow5 ud her.

 

Vi ved, at du elsker at rejse! Hvad er det smukkeste sted du nogensinde har besøgt?

Jeg rejser så meget jeg overhovedet kan slippe afsted med!  Smuk kan jo tolkes på flere måder, men de naturlige farver man ser en kold vinter morgen på Island fås næsten ikke smukkere. Jeg har boet et par nætter på det meget lækre ION Adventure Hotel, hvor man har den smukkeste udsigt fra den opvarmede udendørs pool.

ION-Luxury-Adventure-Hotel-Iceland

 

Hvilken designinvestering er du gladest for?

Min Colonial Chair, designet af Ole Wanscher i 1949.

Colonial_chair_sort

 

Hvad kendetegner godt design i din optik?

Godt håndværk.

 

Hvad elsker du mest ved din bolig?

Pladsen. Jeg flyttede for lidt over et år siden fra en mindre lejlighed på Østerbro til en noget større på Nørrebro. Her har jeg plads til at boltre mig, flytte rundt og afprøve nye ting og trends uden det roder.

botanisk_hjemme_have

interior_kateMoss

 

Hvad elsker du mest ved det område, du bor i?

Mangfoldigheden. På Østerbro er der ikke meget liv efter kl. 16, mens der her på Nørrebro er mennesker på gaden stort set døgnet rundt. Også er der et væld af lækre kaffebarer indenfor få minutters gang, hvilket er et stort plus i mit kaffeelskende hjerte.

DronningLouisesBro_AT_krydser_broen_hver_dag_for_udsigten_files

mirabelle

 

Hvad er dit næste køb til boligen?

Jeg drømmer om en ny sofa – og noget nyt kunst til et par meget hvide vægge.

 

Hvem skal man følge på Instagram udover dig?

Det kommer jo lidt an på, hvad med kigger efter. Jeg inspireres utrolig meget af:

@aguynamedpatrick, en fyr der lever det gode Instagram liv i New York.

@alonavibe er både smuk og klog, hun deler hverdagsbilleder, men altid med en tekst der giver stof til eftertanke (og hun er i øvrigt også min Social Media assistent).

Og endelig @iamgalla, men det er mest for modetips 😉

ScreenShot

 

Hvor køber du kunst, og hvad har du hængende derhjemme?

Jeg køber meget, hvad jeg lige synes er fedt her og nu. Jeg har dog et par enkelte ting hængende, som jeg har haft i mange år, som f.eks. et værk af Dave White og drømmer om et maleri af Andrew Salgado. Jeg har fundet kunst på loppemarkeder, online og så skifter jeg en del ud med prints fra Poster Collective, Playtype og den slags.

ScreenShot

 

Hvilke 3 ting kunne du ikke leve uden?

Min iPhone, min Mac og et par gode sneaks.

arbejdsbord

 

Hvilket møbel drømmer du om?

Eames Lounge Chair – den ultimative og mest maskuline lænestol der findes.

LoungeChair

 

Har du en yndlingskop?

Mit skab er fyldt med kopper, men jeg vælger næsten altid en kop designet af Filippa K – den har nemlig riller i toppen, så jeg hælder kaffe op til rillerne og så mælk for resten. Den perfekte morgenkaffekop.

01

Hvis du havde frit valg, hvilke 3 ting fra EVERCLASSIC.COM, ville du så vælge?

Denne Vitra Eames Aluminium Chair EA 108, er super fed!

Find stolen her. 

eames

 

 

Denne smukke 10-armet loftslampe af Poul Henningsen med rav farvet glas.

Find lampen her.

ph_at

 

Dette stentøjs fad af Gunnar Nylund fremstillet for Rörstrand, Sverige, o. 1950.

Find det her.

gunnarNylund

 

Ligger der et foto i din kamerarulle, du gerne vil dele med os? Gerne flere.

Her følger en række lækre billeder, som også er at finde på min Instagram:

 

Mine kogebøger giver mig lyst til at kokkerere, og i de hvide keramikskåle gemmer jeg urter og krydderier. 
kokken_potter_med_urter_og_kogeboger

 

Mit spisebord smukt dækket op.

spisebord

 

Botanisk have en smuk efterårsdag.

botaniskhave_efteraar

 

I soveværelset har jeg originale 1227  lamper og et Batman-væggeur.

bedroom_two_new_original_1227_lamps_files

 

It’s being here that’s important. Make the most of the present, stop worrying about the past and the future. Fra Palmehuset i  Botanisk have 🙂 

AT_botaniskHave

 

Jeg bliver aldrig træt af synet, når man kører over Dronning Louises bro!

DronningLouisesBro_AT_krydser_broen_hver_dag_for_udsigten_files

 

Fra en kold dag på rejse til New York. 

NewYork

Skriv en kommentar

Vent venligst...