Hjemme hos boligstylist Mette Kirstine Brinch

Denne gang i vores serie Hjemme Hos har vi fået lov at kigge indenfor hos boligstylist og skribent Mette Kirstine Brinch.
Hjemme hos everclassic

Vil du kort fortælle, hvem du er, og hvad du laver?

Jeg hedder Mette Kirstine Brinch og jeg er bolig-stylist og skribent. Jeg har mit eget indretningsfirma Unikke Rum, hvor jeg laver privat og erhvervsindretning, styler reklamefotos samt sælger forskelligt interiør via min webshop www.unikkerum.dk.


 

Hvordan vil du beskrive din stil og stemningen i dit hjem?

Stilen skifter hele tiden i form af mit arbejde, hvor jeg hele tiden bliver inspireret, så indretningen i mit hjem er konstant i forandring. Lige nu vil jeg karakterisere den som en blanding af enkel, nordisk og feminin med en snert af boheme.

Stue02

—-

Hvad er det vigtigste for dig i din indretning?

Farver kan jeg ikke undvære, og jeg ville føle mig decideret ulykkelig i et hjem med hvide vægge overalt. Farver er med til at gøre mit hjem hyggeligt og personligt, og den nemmeste måde at skabe fornyelse er at male en væg i en ny farve. Jeg ændrer f.eks. farven i stuen hvert forår og hvert efterår. Om efteråret skal det være en mørk farve, der omfavner og varmer, og når foråret kommer kan jeg godt lide at friske op med en lys farve. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange lag maling der gemmer sig på væggen.

—-

hjemme hos everclassic

—-

Køkkenalrum05

Hvordan vælger du ting til dit hjem?

Jeg går sjældent bevidst efter noget, de fleste af mine køb er tilfældige fund, som jeg lige falder over. Jeg køber sjældent nye møbler, men ofte mindre ting som keramik, kunst eller tekstiler. Jeg falder især for ting, der er få af, og som har en smuk farve eller form.

Stue05

Køkkenalrum06

Er der særlige historier/anekdoter, der knytter sig til noget i din indretning?

Jeg elsker vitrineskabe, for de kan rumme min store samling af keramik, uden at gemme dem helt væk. Jeg er især glad for mit store vitrineskab i stuen, som jeg købte for de penge, jeg i sin tid solgte min brudekjole for. Det var lidt trist at skille sig af med den kjole, men den nye ejer var lykkelig og jeg fik det skab jeg havde drømt om i årevis.


Køkkenalrum04

Er der en ting eller et møbel, som betyder noget særligt for dig? Hvorfor?

Min keramiklampe fra Helena Rohner er uden tvivl mit kæreste eje. Lampen produceres ikke længere, og da jeg fik den allersidste sidste på hylden hos Stilleben, følte jeg mig virkelig heldig.

Stue04

Hvis du havde frit valg, hvilke 3 ting fra EVERCLASSIC.COM, ville du så vælge?

Finn Juhls Poeten har jeg altid drømt om, og denne grønne farve er helt vidunderlig

 

Finn Juhl Poeten

Denne vase er virkelig fin og unik og farven er utrolig lækker


50950_0_iosapp_zoom

Jeg elsker alle former for kasser og æsker, men mangler nogle i metal til samlingen og disse flotte bankkasser er et rigtig godt bud.

 

metalkasser

 

Skriv en kommentar

Vent venligst...