Everclassic.com & Handcraftedcph

everclassic_handcraftedcph_1

– et smykkesamarbejde

Rasmus fra EVERCLASSIC.COM og Anders fra Handcraftedcph har mange ting til fælles, når det kommer til kærligheden til godt håndværk og smukt design. De har snakket møbler, keramik, kunst og smykker i et væk og det var efter et kaffemøde i foråret, at de blev enige om at lave en smykkeserie med afsæt i deres fælles passion for klassikerne.

Anders Forup driver sin smykkeforretning Handcraftedcph på Vesterbro. Her fremstilles håndgjorte smykker og det er tydeligt at mærke Anders’ passionerede tilgang til sit håndværk. Ved siden af sin smykkeforretning sælges der få udvalgte møbler, lamper, keramik og andre fund fra de mange markeder Anders besøger. Til foråret er han aktuel på TV2.

Rasmus Warnke Nørregaard er stifter af EVERCLASSIC.COM. Rasmus er møbelnørd og elsker det gode håndværk og historierne bag. Ud over at drive EVERCLASSIC.COM, så skriver han for diverse magasiner samt medvirker i TV2s program ‘Sæt pris på dit hjem’.

Efter en brainstorm omkring hvilke klassikere som kunne være interessante som smykker, valgte de at gå videre med illustrationer af et stykke keramik af Arne Bang, Myrestolen af Arne Jacobsen og Påfuglestolen af Wegner.
Keramik fra Arne Bang, Myren og Wegners Påfuglestol er alle på Anders og Rasmus’ liste over helt specielle klassikere. At de repræsenterer noget tidsløst og er ubeskriveligt smukt håndværk, er noget de er helt enige om. Vi starter med disse tre smykker og så er det meningen, at vi løbende vil tilføre flere medlemmer til serien, siger Anders og Rasmus samstemmende.

Få fat i smykkerne her
Hvis du vil have fat i et af smykkerne, kan de købes på EVERCLASSIC.COM.

Skriv en kommentar

Vent venligst...